Ajankohtaista

* TAPAHTUU NYT/ TULEVIA TAPAHTUMIA / TIEDOTTEITA

 

Ainala on korona- tartuntariskin vuoksi suljettu toistaiseksi ulkopuolisilta kävijöiltä. Itsenäisesti ulkona liikkuvien asukkaiden on vältettävä  ulkopuolisia kontakteja, mm. kaupassa ja apteekissa. Rajoittamisella pyritään suojaamaan riskiryhmään kuuluvat Ainalan asukkaat.

Samalla esitämme toveen, huoli on suuri ja ymmärrettävä, että omaiset olisivat Ainalan henkilökuntaan yhteydessä ARKENA (ma-pe) ja PÄIVÄSAIKAAN (klo: 11-15) jolloin henkilökuntaa on eniten paikalla. Mieluiten yhteyttä toivotaan otettavan sairaanhoitajiin tiedusteltaessa asukkaiden vointia. Rita p. 045 279 2550 ja Malla p. 040 653 5929. Ainalasta otetaan omaisiin yhteyttä mikäli jotain äkillistä, vakavaa tai muuta tähdellistä tapahtuu.

 

 

Kaikki Ainalan sivuovet pidetään suljettuina myös päivisin. Kulku tapahtuu pääoven kautta klo: 7.00-20.00 välillä.

Hälytysjärjestelmien uusintatyöt palvelutalossa ON KESKEYTETTY KORONA-PANDEMIAN VUOKSI. Nykyinen järjestelmä ja hälyttimet toimii.

Ainalan rivitalojen osoitteet muuttuvat 1.3.2020 alkaen. Osoite on jatkossa Nallentie 6 ja sen lisäksi talokohtainen kirjain (a-e) sekä as (1-20), esim. 6a as 4. Lisätietoa toimistolta, p. 044 325 3425.

Hei sinä Ainalan ulkopuolelta lounaalla kävijä/ luonaalle tulija! 1.4.2020 alkaen Lounas noutopöydästä joka päivä klo: 11.00-13.00 (huomioi muuttunut aika!) PERUTTU

Tulossa Ainalan Olivia-yksikön toiminnan 10 vuotisjuhla, ti 14.4.2020 klo: 17.00. Juhla on suunnattua Olivian asukkaille ja heidän omaisilleen, Ainala ry:n jäsenille, henkilökunnalle ja hallitukselle. Kutsut julkaistaan/ lähetetään myöhemmin. PERUTTU/ SIIRRETÄÄN SYKSYYN

* VAPAITA ASUNTOJA     

Vapaa rivitaloyksiö, 32m2, vuokra 329,60€/kk + sähkö ja vesi.  Tiedustelut p. 045 152 9601. Kaikki asuntomme ovat vuokra-asuntoja ja niihin voi hakea asumistukea KELA:lta.

* OLEMME NYT FACEBOOKISSA!

facebook

Tule tykkäämään ja seuraamaan toimintaamme!

* TIEDOKSI ASUKKAIDEN OMAISILLE

APTEEKIN ANNOSJAKELUN PALAUTUS: Tehostetun palveluasumisen asukkaiden lääkkeiden annosjakelun palautuksissa
olemme siirtyneet harvempaan palautusrytmiin. Palautaukset maksetaan neljä (4) kertaa vuodessa.

PAKETTIEN LÄHETTÄMINEN AINALAN ASUKKAILLE: Kun lähetätte Ainalassa asuville omaisillenne paketteja, niin muistattehan ostaa pakettiin myös kotiinkuljetuksen. Ainalan henkilökunnalla ei ole mahdollisuutta tarjota pakettien noutopalvelua, jos omaisenne ei pysty omatoimisesti pakettia postilta noutamaan! Kiitos!

PARTURI-/ KAMPAAMOPALVELUT: Parturi käy Ainalassa 1x/kk, jolloin on mahdollisuus maksulliseen hiustenleikkuuseen. Muut kampaamopalvelut esim. permanenttiaika tulee sopia parturin kanssa erikseen. PARTURI EI TÄLLÄ HETKELLÄ KÄY AINALASSA

VIIKKO-OHJELMA: Joka viikko jaamme asukkaiden asuntoihin viikkopostin mistä näkyy tulevan viikon ohjelma. Viikko-ohjema löytyy myös www-sivuilta ja päivän ohjelma on nähtävissä palvelutalon tuloaulan info-taululla. VIIKKO-OHJELMAA EI JÄRJESTETÄ RYHMISSÄ

SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA JA EDUNVALVONTAA: Hyvät asukkaidemme lähiomaiset / yhteyshenkilöt. Keräämme omaisten sähköpostiosoitteita, jotta voisimme silloin tällöin viestitellä tiedotteita/ tapahtumia yms. sitä kautta. Olisitteko ystävällisiä ja kävisitte antamassa sähköpostiosoitteenne Ainalan toimistoon tai ilmoittaisitte sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,näin saamme tiedon kulkemaan! Toimittakaa myös toimistolle kopio edunvalvontapäätöksestä ja muista asukkaan asioihin/ asioiden hoitamiseen vaikuttavista päätöksistä.

VIERASHUONEISTO: Meillä on omaisten vierailuita / yöpymisiä varten vierashuoneisto.
Tilassa on makuuhuone, oleskelutila / keittiönurkkaus ja wc- suihkutila.
Vuodepaikkoja on kaksi. HINTA:    10,00 € / yö / hlö 15,00 € / yö ja aamiainen / hlö HINTA:    20,00 €/ hlö/ yö (muilta kuin asukkaiden omaisilta)
ateriat vierashinnaston mukaan.Varaukset: 045 152 9601 (toimistolta) Maksu käteisellä (keittiölle)

HÄLYTYSJÄRJESTELMIEN UUSINTA: Ainalassa on käynnistynyt asukasturvallisuuslaitteiston uusiminen 3.2.2020. Työn suorittaa Viasec Oy. Töiden on arvioitu kaikkiaan kestävän n. neljä viikkoa. Töistä voi aiheutua pientä haittaa arkeen niin yleisissä kuin asukkaiden yksityisissä (asunnoissa) tiloissakin. Työaika on arkena n. klo: 08.00-18.00 välillä. Uuden järjestelmän myötä kaikki Ainalan sivuovet ovat lukossa aina, ja kulku tapahtuu pääasiassa pääoven kautta, mikä on auki päivisin. Jatkossa Ainalan sivuovista pääsee sisään PIN-koodilla tai ns. kulkulätkällä. Jaamme niitä tarvitseville kun järjestelmä valmistuu. Uusi laitteisto syrjäyttää nyt käytössä olevan laitteiston. Uudet laitteet tulevat käyttöön vain palvelutalon päärakennuksessa. Rivitaloista poistuu turvahälytyslaitteisto. Palvelutalon päärakennukseen tulee tallentava turvakameravalvonta. Kaikissa järjestelmän asennukseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa pyydämme olemaan meihin yhteydessä. Maarit p. 044 325 3425 ja Malla p. 040 653 5929. Kaikilla uusilla laitteilla luodaan asukkaille turvallisempi ympäristö elää ja asua ja henkilökunnalle turvallisempi ympäristö työskenellä. HANKE ON NYT TAUOLLA. JATKUU MYÖHEMMIN KORONA-PANDEMIAN LAANNUTTUA.

* AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Lounasravintola Lyyti etsii reipasta ja osaavaa sijaista, lyhyisiin ja pidempiin sijaisuuksiin. Kysy lisää ja ota yhteyttä Sariin, p. 045 152 9620. Hoitotyöhön palkkaamme uusia lähihoitajia (toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen) ja sijaisia, ota yhteyttä, Rita p. 045 279 2550. Vapaaehtoistyöntekijöille on aina tarvetta. Ota reippaasti yhteyttä, jos vapaaehtoistyö kiinnostaa!

* AAMUPÄIVÄUINTI/ UIMA-ALLAS JA KUNTOSALIVARAUKSET

Aamupäiväuintiryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo: 9.00-10.30. Lippuvihkoja (10 lippua) voi ostaa Lounasravintola Lyytistä. Uima-allasvuoroja ja lisätietoja, sekä ryhmävaraukset numerosta 045 152 9601 (toimisto). UIMA-ALLAS ON SULJETTU!

Uima-altaan vesi on tutkittu ja veden on todettu täyttävän STM:n asetuksen 315/2002 laatuvaatimukset.

* KEITTIÖ TIEDOTTAA

Kuuden viikon kiertävä ruokalistamme on nyt nähtävillä
www-sivuillamme. Kohdassa; Palvelut/Ateriapalvelut/Ruokalista  
Peruslistan muutokset mahdollisia.

LOUNASRAVINTOLA LYYTI PALVELEE TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN AINALAN ASUKKAITA JA HENKILÖKUNTAA (KORONAN VUOKSI)

LOUNASRAVINTOLA LYYTI on avoinna joka päivä Ainalassa. Olemme auki päivittäin klo: 11.30-17.30. Lounasta tarjoamme klo: 11.30-13.00.  Lounas sisältää pääruoan, juomat (vesi, maito, piimä, kotikalja), leivät ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Anniskeluoikeudet. Kahvilastamme saat, pääosin, meillä valmistettuja maistuvia kakkuja, leivonnaisia, virvokkeita, jäätelöitä ja pientä suolaista. HINTA: 8,00€/ eläkeläinen arkisin ja 9,00€ viikonloppuisin, 9,50€/ aikuinen arkisin ja 10,50€ viikonloppuisin. Tervetuloa!

ASTIAVUOKRAUS: Lyyti vuokraa juhliisi (lakkiaiset, syntymäpäivät, häät...) laseja, kahvikuppeja yms. Katso kohdasta Hinnasto --> Astiavuokraus tai kysy lisää, p. 045 152 9620

ELÄKELÄISLOUNAS: Päivittäin (ma-pe) klo 11.30-13.00, hintaan 8,00€, (la-su) 9,00€, seisovasta pöydästä